Start na de zomer met massage en stilte

AANBIEDING!

Voor na de zomer heb ik een bijzonder fijne aanbieding voor je! 
In de maanden augustus en september kan je je iedere week een uur laten masseren in stilte voor maar 35, – per keer. Voorwaarde is dat je die periode tenminste 4 keer komt. 

Waarom dit aanbod?
Ik wil je heel graag laten ervaren wat regelmatig masseren in stilte met je doet. Ik vermoed dat je het heel fijn gaat vinden, dat je je meer verbonden voelt met je lichaam en met jezelf en dat het je rust geeft. En ik denk dat we het prettiger hebben met elkaar als we onze basis onderhouden en verzorgen, dat het ons leven lichter en plezieriger maakt. Lijkt je dat geen heerlijke start na je zomervakantie?
Na deze periode nodig ik iedereen uit die meedeed voor een leuke afsluiting. 

Nog even alles op een rijtje:
In augustus en september, 1x per week een massage van een uur
Kosten zijn 35,- per massage
Minimaal 4 massages
Gezamenlijke afsluiting (datum in overleg)

Wil je ook een afspraak maken? Super!
blok.greet@gmail.com/ 06-22966043
Hou er rekening mee dat ik van 3-28 juli vakantie heb.