Coaching

Als je vastloopt in je werk of in je leven, als je patronen wil onderzoeken waar je steeds in terecht komt en last van hebt, als je stil wil staan bij een ingrijpende en pijnlijke ervaring in je leven, ben je welkom voor persoonlijke begeleiding, van een of meerdere sessies.

Thema’s die ik goed ken en waar ik je graag in begeleid:  

In je leven:   

 • Je wil je uiten, ongepolijst, zonder censuur en puur, maar je voelt je geremd. Je wil je ontwikkelen en meer leren spreken, huilen, fluisteren, brullen, lachen, zingen, wat dan ook, precies zoals het is.
 • Je hebt last van terugkerende fysieke klachten en je wil onderzoeken of er een boodschap onder ligt.
 • Je komt in aanraking met een ingrijpend afscheid of verlies. Hoe ga je hiermee om? Waar heb je behoefte aan en wat is echt behulpzaam?
 • Je bent verwikkeld in een echtscheiding of in de (soms lange) nasleep ervan. Wat helpt je? Waar ligt je invloed en waar niet? Waar doe je goed aan?
 • Moederschap is een geschenk… en kan zwaar zijn. Iedere levensfase (die van je kinderen en van jou) heeft z’n uitdagingen. Balans in aandacht en liefde voor je kinderen en voor jezelf, hoe doe je dat?
 • Je leeft vanuit principes en idealen, maar blij word daar je niet van. Wie ben je nou echt en wat past bij je?
 • Als ik zeg wat ik echt voel dan…..  Hoe ga je om met  schaamtevolle en ‘ongepaste’ gevoelens? Hoe ontwikkel je zelfacceptatie en liefde voor jezelf?
 • Je bent beschadigd door het leven waardoor je bent gaan overleven in plaats van te leven. Wat helpt je om vertrouwen te ontwikkelen, te ontspannen en vrijer te worden?

  In je werk:

 • Je hebt last van stress en burnout-achtige klachten. Hoe komt het en hoe kan je er beter mee omgaan?  Hoe kan je ontspannen werken in een natuurlijk ritme en op een manier die bij je past?
 • Je neemt je werk serieus, bent verantwoordelijk, precies en een harde werker, maar je mist voldoening en plezier. Hoe kan je zorgen voor een betere  balans en meer zin in je werk?
 • Je komt niet tot je recht, je voelt je geremd, onzeker en machteloos. Hoe kom je meer in je kracht, ontwikkel je zelfvertrouwen en word je zichtbaarder?

Werkwijze en praktisch:

Om te beginnen ga ik ervan uit dat jij zelf de wijsheid in pacht hebt en het beste weet wat bij je past. Daar heb je nu misschien nog niet zo’n zicht op en daar kan ik je bij helpen. Mijn werkwijze is openend, verhelderend en liefdevol. Ik werk vooral ervaringsgericht, met behulp van  lichaamswerk, stem,  massage, spel,  opstellingen, meditatie en gesprek. Zo help ik je op een dieper niveau ervaren wat er in jouw leven of op je werk speelt op dit moment. Inzichten en de betekenis ervan voor jou kunnen daardoor heel natuurlijk en vanzelf naar boven komen. Ik help je om de vertaalslag te maken naar de praktijk van je dagelijks leven.
Als dit nieuw voor je is en onbekend of je wil eerst een keer kennismaken, voel je welkom voor een gratis kennismakingsafspraak.

Een sessie duurt maximaal 75 minuten en kost:
80,- (prive) en  135,- (werkgever)
Afhankelijk van je situatie kunnen we in overleg een ander tarief afspreken

Persoonlijke ervaringen:

Ervaringen van Cato, werkzaam bij Welzin Amersfoort:

Al enige tijd (lees jaren) heb ik een opgejaagd gevoel in mijn lijf.
Druk op het werk, druk met mijn gezin, vrienden en natuurlijk het huishouden.
Ik houd graag de controle, wil alles goed uitvoeren en wil dat mensen me aardig vinden.
Het druk zijn, alles op m’n schouders nemen is me zo eigen geworden, dat ik mezelf nogal eens vergeet. Daarnaast lukt het me niet om gewoon eens 10 minuten stil te zitten.

De eerste keer bij Greet vind ik best spannend. Wat zal ze wel niet van me denken…. waar moet ik beginnen en wat zal ik kunnen/willen zeggen. Kortom, ik ben weer lekker met mijn hoofd bezig!
Maar bij Greet mag je er gewoon zijn. Niets is gek verkeerd of stom.
En het mooie is dat er altijd wel iets in me komt opborrelen zonder daar eerst over te hebben nagedacht. Hierdoor voel ik me ontspannener en ervaar ik rust. Bij Greet leer ik loslaten en krijg ik vertrouwen in mijn eigen kunnen. Door samen oefeningen te doen, krijg ik inzicht en voel ik me sterker in tijden van stress en drukte.
De oefeningen helpen mij om goed te luisteren naar mijn lichaam. Hierdoor voel ik me meer in balans. 

Ik kan iedereen aanraden om naar Greet te gaan. Ze helpt jou inzicht te krijgen in jezelf op een respectvolle en liefdevolle manier.