Coaching – je eigen weg gaan

Ik hou van mensen coachen die bereid zijn tot zelfonderzoek, die niet de oorzaak van hoe het met ze is enkel buiten zichzelf zoeken maar die ook de vraag stellen ‘en wat vraagt dit nu van mij?’ Ik coach graag mensen die voluit willen leven en die, als nodig blijkt, los willen (leren) laten hoe het hoort, hoe iedereen het doet en hoe je altijd hebt gedaan. Kortom, mensen die de verantwoordelijkheid willen nemen voor hun eigen leven en levensgeluk, ongeacht wat er op hun pad komt, waarmee ze het beste, het meest eerlijke en pure van zichzelf en aan de wereld geven.  Herken je jezelf hierin en verlang je hiernaar? Dan ben  je van harte welkom voor persoonlijke coaching, van een of meerdere sessies.

Veel voorkomende thema’s:  

  • kleur bekennen en je uiten, open, ongepolijst en zonder censuur
  • ruimte in nemen en grenzen stellen
  • hulp vragen, uitkomen voor je verlangens
  • omgaan met een ingrijpend afscheid of verlies
  • dealen met een echtscheiding en de (soms lange) nasleep ervan
  • ouderschap een geschenk en een uitdaging
  • fysieke klachten en de boodschap die eronder ligt
  • ontspannen leven, aansluitend bij jouw ritme en natuur
  • loondienst of zzp?

Werkwijze en praktisch:

Ik ga ervan uit dat jij zelf de wijsheid in pacht hebt en het beste weet wat bij je past. Daar heb je nu misschien nog niet zo’n zicht op en daar kan ik je bij helpen. Mijn werkwijze kenmerkt zich door openheid, helderheid en dat alles er mag zijn. Ik werk vooral ervaringsgericht en bij wat er ontstaat in het moment. Naast gesprek maak ik gebruik van lichaamswerk, stem,  massage, spel,  opstellingen, dromen en meditatie, vormen die helpen contact te maken met de diepe wijsheid in je lichaam en in jezelf.

Als je wil kan je eerst een keer (gratis) komen kennismaken.

Een sessie duurt maximaal 75 minuten en kost:
80,- (prive) en  135,- (werkgever)
Afhankelijk van je situatie kunnen we in overleg een ander tarief afspreken

Persoonlijke ervaringen:

Ervaringen van Cato, werkzaam bij Welzin Amersfoort:

Al enige tijd (lees jaren) heb ik een opgejaagd gevoel in mijn lijf.
Druk op het werk, druk met mijn gezin, vrienden en natuurlijk het huishouden.
Ik houd graag de controle, wil alles goed uitvoeren en wil dat mensen me aardig vinden.
Het druk zijn, alles op m’n schouders nemen is me zo eigen geworden, dat ik mezelf nogal eens vergeet. Daarnaast lukt het me niet om gewoon eens 10 minuten stil te zitten.

De eerste keer bij Greet vind ik best spannend. Wat zal ze wel niet van me denken…. waar moet ik beginnen en wat zal ik kunnen/willen zeggen. Kortom, ik ben weer lekker met mijn hoofd bezig!
Maar bij Greet mag je er gewoon zijn. Niets is gek verkeerd of stom.
En het mooie is dat er altijd wel iets in me komt opborrelen zonder daar eerst over te hebben nagedacht. Hierdoor voel ik me ontspannener en ervaar ik rust. Bij Greet leer ik loslaten en krijg ik vertrouwen in mijn eigen kunnen. Door samen oefeningen te doen, krijg ik inzicht en voel ik me sterker in tijden van stress en drukte.
De oefeningen helpen mij om goed te luisteren naar mijn lichaam. Hierdoor voel ik me meer in balans. 

Ik kan iedereen aanraden om naar Greet te gaan. Ze helpt jou inzicht te krijgen in jezelf op een respectvolle en liefdevolle manier.