Krachtige vrouwen

Hier kan je binnenkort lezen over een prachtige training voor vrouwen. In het kort zal dit de insteek zijn van de training:

We leven al lange tijd in een wereld die wordt overheerst door dominante, controlerende, vervormde mannelijke energie. Steeds meer mensen krijgen daar last van en lijden eronder, dat geldt zowel voor vrouwen als voor mannen. Het wordt tijd dat we een nieuwe balans creëren tussen volwassen, mannelijke en vrouwelijke energie. Een tijd waarin de vrouwelijke energie van intuïtie, empathie en verbondenheid samengaat met de mannelijke energie van hartgedragen leiderschap, onderscheidingsvermogen en daadkracht.

Omdat de weg die vrouwen hierin hebben te gaan anders is dan die van mannen en omdat ik een vrouw ben richt ik me met mijn training tot vrouwen.

Wil je op de hoogte blijven van deze training? Stuur me dan een mail: email.