Holistische massage

Luisteren naar de wijsheid van je lichaam

In mijn praktijk ben je welkom om je te laten masseren. Ik kan je helpen meer te voelen wat je lichaam aangeeft en waar je behoefte aan hebt. Ons lichaam heeft zoveel wijsheid in zich, als we maar de tijd nemen, stil worden en  luisteren naar wat ze te zeggen heeft.

Een massage kan je helpen als je:

  • te druk bent en gestrest
  • fysieke klachten hebt en je wil voelen wat er aan ten grondslag ligt
  • niet lekker in je vel zit en je wil voelen wat er is
  • veel nadenkt en meer wil voelen
  • jezelf beter wil leren kennen, op zoek bent naar diepgang
  • veel aandacht hebt voor anderen, moeite hebt met grenzen en jezelf makkelijk kwijt raakt
  • wil leren je over te geven en te vertrouwen, ondanks je angst

Werkwijze:

We beginnen met een kort gesprekje om kennis te maken als je voor het eerst komt, over hoe het met je is en waarom je bent gekomen. Vervolgens help ik je met een korte oefening om je lichaam meer te voelen. Daarna stemmen we af welke delen van je lichaam ik ga masseren.

Ik masseer vooral in stilte, vanuit intuïtie en kennis. Soms zacht en traag, soms stevig en energiek, net wat je fijn vindt of nodig hebt. We kunnen van alles tegenkomen aan fysieke sensaties en gevoelens; boosheid, angst, verdriet, vermoeidheid en ook genieten, plezier en ontspanning. Sommige pijnlijke gevoelens kunnen van heel recent zijn, bijvoorbeeld door een situatie waar je nu in zit of getriggerd door iemand met wie je het moeilijk hebt. Het kunnen ook heel oude gevoelens zijn uit je kindertijd bijvoorbeeld waarin je je niet gezien voelde, niet welkom, alleen…  Destijds wist je er geen raad mee en werd het opgeslagen als blokkade in je lichaam. Het helpt als je je overgeeft aan je lichaam en toelaat en accepteert wat je voelt. Laat je helpen door de fijne gevoelens die je ook hebt. Zo kan het zacht worden, ontspannen  en helen.

Na de massage krijg je tijd om na te voelen en bij te komen. Vervolgens drinken we samen thee. Je mag vertellen wat je hebt gevoeld en het is ook prima als je stil blijft. Net wat je wil.

Als je je regelmatig laat masseren ga je je lichaam, de diepte van je ziel steeds meer ontdekken en begrijpen. Je gaat je meer ontspannen en vitaler voelen. Bovendien wordt je authentieker en meer jezelf, als je je lichaam volgt.

Praktisch:
De behandeling duurt in totaal 75 min.
Kosten: 85,-
Bij een krappe beurs een ander tarief in overleg.

Kom je van ver en wil je nog even blijven? Dat kan. Voor 10,- maak ik een heerlijke lunch en een kan koffie of thee voor je klaar. Er zijn allerlei heerlijke plekjes om nog wat na te mijmeren. Als het koud is maak ik een vuurtje voor je aan of je kan je even terugtrekken in ons kleine caravannetje. Er staat daar een kacheltje. 

5 massages: 400,-
in een periode van een jaar

Na je massage krijg je van mij per mail een factuur

TIP: Wil je echt tijd voor jezelf? Combineer dan een massage met een persoonlijke bezinnings-ochtend (of middag). Je kan dat ook met z’n tweeën doen.
Kijk voor meer informatie op: Bezinningsochtenden 
Ik zorg voor koffie, thee en een heerlijke lunch.

 

Reacties van klanten:

“Een afspraak bij Greet betekent: even stilstaan bij wie ik ben en wat ik voel. Tijd nemen voor mezelf. Greet raakt me; letterlijk en figuurlijk. Ze zet me aan het denken en maakt me bewust van wie ik ben en waar ik sta. Na afloop van de massage kan ik weer even de hele wereld aan.”

“Greet heeft veel aandacht voor je welzijn en je lijf. Ze masseert rustig en heeft oog voor wat er gebeurt. Na en tijdens de massage geeft ze aan je terug wat haar opvalt of wat ze voelt. Dat doet ze op een prettige manier en ze heeft mij hiermee geholpen om meer in mijn lijf te komen.”

“Greet masseert  met deskundigheid en intuïtie, met liefde een aandacht. Haar uitgangspunt is dat je lichaam “je iets  te vertellen” heeft – als je klachten hebt, bijvoorbeeld, of pijn. Daar coacht en masseert ze haar klanten op. Dus een sessie met haar is meer dan gewone massage – ze staat stil bij je ontwikkeling als persoon. Haar handen zijn goud waard: ze masseert heerlijk. Ik kom thuis van een sessie heerlijk ontspannen en ook een stapje verder in mijn bewustzijn over waar en wie ik ben als persoon.”