Krachtige vrouwen

Een training voor vrouwen die een stabiele, natuurlijke en rustige basis in zichzelf willen ontwikkelen en de regie over hun leven willen houden.

Gaan staan voor jezelf, ruimte innemen, grenzen aangeven, uitkomen voor je behoeftes, zeggen wat je te zeggen hebt, de meeste vrouwen vinden dat erg moeilijk. Vaak gaan we tot het uiterste en blijven (te) lang begripvol, flexibel en zorgzaam. We kunnen talloze redenen bedenken waardoor dat komt, door de maatschappij, onze achtergrond… en het is ook zo, die maken het ons niet gemakkelijk. De vraag is alleen, wil je het daarbij laten of wil je je ontwikkelen en leren om het anders te doen, ook al vind je het spannend? Als je antwoord ‘ja’ is, dan ben je van harte welkom bij deze training!

‘Krachtige Vrouwen’ is een 4-daagse lichaamsgerichte training waarin je contact gaat maken met de eigen krachtige basis in jezelf, in je lichaam, met name in je bekken en in je buik. Je gaat je eigen oerkracht en levensenergie weer ervaren, je rust en veiligheid, je gevoelens en je eigen diepe wijsheid. Het kan je enorm helpen als je al deze bronnen weer beter leert kennen en ze weet aan te boren. Ze kunnen je ondersteunen om vanuit evenwicht, rust en een natuurlijke kracht de regie over je leven te houden.

Werkwijze:
We zijn met een groep van maximaal 8 vrouwen, een kleinschalige, intieme bedding waarin we elkaar tot steun zijn en van elkaar leren. Het programma van de training is een richtlijn, maar staat niet vast, ik beweeg mee met wat er zich aandient in de groep in het moment. Er is ruimte om te delen en vragen te stellen. 
Ik werk vooral ervaringsgericht met veel lichaamswerk, met bewegen, dansen, masseren, oefeningen uit de oosterse vechtsport. Verder werk ik met stem, mijn drum, meditatie en visualisaties. We werken van groot en stevig tot verfijnd en subtiel. 

Bij alles wat we doen hou jij de regie. Er wordt van alles aangereikt, het is jouw weg, jij bepaalt je grenzen en er moet helemaal niks! 

Inhoud bijeenkomsten:

  1. Je leert goed te aarden in je lichaam, stevig en in balans te staan en je ruimte in te nemen, zonder je af te hoeven sluiten van je omgeving. Krachtig en vol vertrouwen. 
  2. Je gaat contact maken met je bekken, je levenslust, plezier en sensualiteit. Speels en subtiel, vol en energiek. Je gaat je verlangens en behoeftes ervaren en wordt uitgenodigd om daar voor uit te komen. 
  3. Je gaat contact maken met de rauwe, instinctieve energie in je lichaam en in je stem. Niet om zo te gebruiken in je dagelijkse leven, wel om de energie ervan ervaren en te gebruiken. Als je verbonden bent met die oerkracht, wordt het makkelijker om voor jezelf te gaan staan, je te begrenzen en duidelijk te zijn. Niet hard en agressief, maar stevig en natuurlijk. 
  4. We keren deze dag naar binnen en ontspannen zodat je contact kan maken met hoe je je echt voelt van binnen, je innerlijke rust en je diepe, natuurlijke wijsheid. 

Intake:
Voordat je mee gaat doen hebben we een intakegesprek. De bedoeling daarvan is om kennis te maken en in te schatten of de training bij je past.

Praktisch:
4 woensdagen van 10:00 uur tot ongeveer 15:30 uur. 
2020: 29-01, 12-02, 26-02, 11-03
Locatie: de Havenweg 21g in Amersfoort
Kosten: 475,- inclusief koffie, thee en een eenvoudige lunch
Early bird: als je je voor 19-12 aanmeldt krijg je 10% korting
Als je een heel laag inkomen hebt en het niet kan betalen neem dan contact met me op. 

Een mooie aanvulling op deze training: https://greetblok.nl/terug-naar-je-basis/