Lente massage

Levenslust en inspiratie

De natuur heeft er zin in, er komt van alles tot leven en in beweging. Het is nog pril en kwetsbaar, maar je voelt het enthousiasme en de groeikracht. Het is lente!
Voel jij het ook kriebelen en voel je het leven en de zin door je lichaam stromen? Of is het nog niet zo wakker en kan het wel wat hulp gebruiken? Als dat laatste het geval is, dan is deze lente-massage wellicht iets voor jou (met lichaamswerk en dans als extra aanvulling mogelijk).

Levenslust en inspiratie ontstaan in ons bekken. Bij veel mensen zit er spanning in dat gebied waardoor mogelijk ook je levenslust en inspiratie stagneert. Tijdens deze massage worden met name je bekken en onderrug gemasseerd. Dat kan met stevige en subtiele aanrakingen, net wat er nodig is. Het kan zijn dat we oude gevoeligheden en emoties van jou tegenkomen. Door die toe te laten en te doorvoelen kan er ontspanning en verzachting plaatsvinden waardoor er weer ruimte komt. Wat je ook tegenkomt onderweg, de meeste mensen voelen zich naderhand bevrijd en energiek. (Verwacht het niet gelijk, er kan wat tijd overheen gaan).

Extra
Je kan deze sessie uitbreiden met lichaamswerk gebaseerd op Taoïstische Chi Kung en (buik)dans, voorafgaand aan de massage. Hiermee geef je je levenslust echt een boost!

Hoe ziet een sessie eruit?
We beginnen met een kort gesprekje om kennis te maken (als je voor het eerst komt) en over de aanleiding van je komst. We doen een korte oefening om aan te komen en om wat dieper te voelen hoe het met je is. Vervolgens stem ik daar mijn massage op af. 
Na de massage heb je de tijd om na te voelen en om eventueel nog wat te delen over je ervaringen. 

Als je met lichaamswerk begint is de start en afsluiting hetzelfde. Je hebt voldoende pauze tussen het actieve gedeelte en de massage. Er is water en thee. 

Praktische:
Optie 1 – massage 
duurt 75 min. en kost 80,-

Optie 2 – lichaamswerk, dans en massage
Duurt alles bij elkaar 2 uur 15 minuten (inclusief pauze) en kost 125,- 

Tip: Je kan je naderhand extra laten inspireren door de natuur hier in de omgeving. Je kan een korte wandeling maken in het Randenbroekerpark en het Beekdal. Langere wandelingen zijn Het Stoutenburgerpad, de Schammer en Bloeidaal. Allemaal op loopafstand van hier.