Terug naar je basis

3 massages voor vrouwen van bekken, buik en benen

In mijn massagepraktijk valt het me op hoe weinig verbinding vrouwen hebben met het onderste deel van hun lichaam (middel en alles daaronder). De meeste aandacht gaat naar pijn en spanning in rug, nek en schouders en naar een druk hoofd, dat wordt gevoeld. Dat benen, het bekkengebied en de (onder)buik vaak koud, gespannen of leeg voelen hebben de meeste vrouwen niet door. De impact hiervan is niet alleen fysiek, ook gevoelsmatig en emotioneel werkt dit door. 

Wat mis je?
In dit deel van jou zit je oerkracht en je levensenergie. Je vindt hier stevigheid, rust en veiligheid. Hier zit diepe wijsheid verborgen, gevoelens, emoties (soms diep weggestopt), hier voel je wat waar is voor jou. Verbinding met dit deel van jou kan je helpen om voor jezelf te gaan staan, je ruimte in te nemen, je grenzen aan te geven, om duidelijk en krachtig te zijn en uit te komen voor je verlangens.

Het is niet voor niks dat vrouwen hier zo weinig voelen, opkomen voor zichzelf vinden de meeste vrouwen nog steeds heel erg moeilijk en spannend. De positie van de vrouw zoals die vroeger was zit veel dieper ingebakken dan we zelf vaak doorhebben. De positie waarin de vrouw onderdanig hoorde te zijn, dienstbaar, volgzaam en weinig in te brengen had. Ga maar na bij jezelf. 

Dit gebied kan weer tot leven komen als het weer aangeraakt wordt en aandacht krijgt, bijvoorbeeld met behulp van massage. Ik nodig je van harte uit voor de serie ‘Terug naar je basis’, een serie van 3 massages waarin vooral je benen, billen en buik worden gemasseerd. Het kan een tijdje duren voor je hier weer meer gaat voelen, gun jezelf de tijd en ruimte!

Praktisch:
3 massages van 75 min. (inclusief thee) in een periode van 3 maanden
Kosten: 195,- 
Als je een heel laag inkomen hebt en het is financieel niet haalbaar voor je neem dan contact met me op. 

Kijk ook ’s bij de training ‘Krachtige Vrouwen’, een prachtige aanvulling op deze serie!
https://greetblok.nl/krachtige-vrouwen/