Vrouwengrond

Lieve vrouw, vind jij het ook zo fijn om je af en toe terug te trekken uit je gewone dagelijkse leven om tijd en aandacht aan jezelf te besteden? Zodat je jouw diepte weer kan ervaren, je passie en verlangens, stil staan bij wat je raakt, ruimte maken voor je ziel? Bij Vrouwengrond kan dat allemaal.

Samen met andere vrouwen is deze dag voor jou, om te ontspannen, te genieten, om energie en inspiratie op te doen. 

We besteden aandacht aan ons lijf: met behulp van lichaamswerk en (buik)dansen, vrouwelijk, krachtig, sensueel en subtiel, we masseren onszelf en elkaar. 

We laten onze stemmen klinken, zingen typische vrouwenliederen, over Moeder Aarde, over de godin in onszelf, verder mantra’s en andere rustgevende en verbindende liederen. Ik begeleid jullie met mijn drum, met zijn mooie paardenvel en met zijn diepe, indringende klank.

We laten ons voeden door de stilte, door meditaties en visualisaties. En er is ruimte voor enquiry, om te delen in de kring wat je op je hart hebt en om input te vragen aan je zusters. 

Op ons terrein is een spiraal aangelegd, een eenvoudige vorm van een labyrint, die ik heb aangelegd. Deze plek kan je helpen om dieper in jezelf af te dalen. Voor wie wil is er tijd om de spiraal in te lopen met bijvoorbeeld een vraag, een dilemma of om een kaars voor jezelf aan te steken, net waar je behoefte aan hebt. 

Kortom een dag waarin het leven gedeeld en gevierd wordt. Kom je ook?

Ik zorg voor thee, koffie en iets erbij. De lunch maken we samen klaar rond het vuur. Ik zorg voor de ingrediënten. 

Locatie: Jurdensdijk 2, de Heurne

Praktisch: 
Data en tijden:
I.v.m. een grote verbouwing aan onze boerderij staan er voorlopig geen nieuwe data ingepland

kosten: 95,- inclusief begeleiding, eten en drinken

aantal deelnemers: minimaal 5, maximaal 8

aanmelden en/of vragen: 
per mail: blok.greet@gmail.com of door te bellen: 06-22966043