Vrouwengrond

Een dag voor vrouwen om tot jezelf te komen, te ontspannen, energie op te doen en om je te laven aan het gezelschap van andere vrouwen.
We bewegen, dansen, zingen, masseren onszelf en elkaar, zijn stil, mogen onze harten luchten en eten samen rond het vuur. Een dag waarin het leven gedeeld en gevierd wordt.

Uit de tijd dat ik in Israël leefde dank ik mijn grote liefde voor oosterse muziek. Met name buikdansmuziek, daar gaan we zeker op dansen, krachtig, sensueel en vrouwelijk. Verder houd ik van Afrikaanse muziek, van Latijns-Amerikaans, ach van heel veel muziek eigenlijk. Ik zou zeggen, laat je verrassen en laat je in beweging brengen door de muziek.

We zingen typische vrouwenliederen, over Moeder Aarde, over de godin in onszelf, verder mantra’s en andere rustgevende en verbindende liederen. Ik begeleid jullie met mijn drum, met zijn mooie paardenvel en met zijn diepe, indringende klank.

Met behulp van meditaties en visualisaties help ik je meer verbinding te maken met jezelf.

Ik zorg voor thee en koffie en iets erbij en hout voor het vuur. We nemen allemaal wat groente en kruiden mee van het seizoen, waar we soep van maken voor de lunch.

Je bent van harte welkom!

I.v.m. met de opbouw van onze plek zijn er nog geen nieuwe data ingepland.