Zingen voor liefde en verbinding

voor en met jezelf, de ander en het grote geheel

Liefde en verbinding, daar kunnen we volgens mij wel een portie van gebruiken in deze tijd. Vaak zonder dat we het doorhebben kunnen we vanuit onze behoefte aan zekerheid en controle, hard en rechtlijnig worden en ontstaat er afstand en verdeeldheid, terwijl we dat diep van binnen eigenlijk helemaal niet willen! We verlangen allemaal naar liefde en echt contact, naar samenleven en het goed hebben met onszelf en met elkaar, met onze familie, op ons werk en in de straat. Maar jee, wat kan dat toch een klus zijn.

Wat mij altijd ontzettend helpt is zingen! En dan liefst liederen die mijn ziel raken waardoor ik ontroering op voel komen, tranen over mijn wangen lopen en ik de liefde en verzachting weer door mijn lijf voel stromen. Altijd zo fijn en helend. Contact met anderen gaat dan weer als vanzelf en voelt warm en natuurlijk. 

Kom zingen!
Ik wil je uitnodigen om samen te komen zingen. Liederen die rust en plezier brengen, liefde en saamhorigheid, balsem voor de ziel. Ik put uit verschillende tradities; chassidisme, soefisme, sjamanisme, mantra’s en meer en uit wat er spontaan ontstaat. Ik begeleid ons zingen met mijn drum, die prachtige, diepe klanken maakt. Naderhand kan je soep blijven eten en elkaar verder ontmoeten. 

Praktisch:
Data en tijden: Donderdagen 30-09, 21-10, 11-11, 02-12 en 16-12 (2021)
16:00u inloop met thee en koffie
16:30u beginnen we met zingen
18:15u soep eten
19:15u sluiten we af.

Kosten: 
per keer: 20,-
voor de hele serie: 95,-

Locatie: bij ons thuis op de Randenbroekerweg 68 in Amersfoort

Max. aantal deelnemers: 12