Zing mee!

Ik ga weer zangdagen organiseren!
3 in totaal.

samen met mijn vader
Wat het bijzonder maakt is dat ik het samen met mijn vader ga doen! Mijn vader is al meer dan 40 jaar koordirigent, ik heb veel met hem gezongen, in zijn koor toen we in Israƫl woonden, aan de Loire met de familie en op menig ander moment als we samen kwamen met vrienden en familie. Ik heb het dus niet van een vreemde. Sinds we in de Heurne wonen zitten we op 20 minuten fietsen van elkaar en kruipen mijn vader en ik regelmatig in zijn dikke mappen met door hem zelf gearrangeerde muziek. Zo ontstond het idee om iets samen te doen. De liederen die we gaan zingen hebben we samen uitgezocht, om beurten gaan we met jullie zingen.

Het repertoire is divers: wereldmuziek en geestelijke muziek. Volksliederen uit Rusland, Afrika, Engeland en nog veel meer. Gospel, Taize en oude kerkelijke liederen. En natuurlijk veel joodse muziek, Yiddisch, Sephardisch en Hebreeuws. Veel canons, mantra’s en liederen die je makkelijk oppikt en zo meezingt, maar ook een paar liederen waar we wat meer op oefenen. Dit alles in een ontspannen en gemoedelijke setting bij ons op de boerderie.

Inloop vanaf 10:15 met koffie en een lekker baksel.
Om 11:00 schud ik eerst met jullie je lijf lekker los en daarna gaan we zingen.
Om 12:30 nemen we uitgebreid pauze om te lunchen, elkaar te spreken, een frisse neus te halen, net waar je zin in hebt.
Vanaf 13:35 gaan we weer zingen tot een uur of 15:15. We sluiten af met koffie en thee en vast weer een lekker baksel.

Onze boerderij is nog een heel ontwikkelingsproject, maar ik wil gewoon weer zingen! De eerste dag zingen we ivm de kou in de huiskamer waar een kachel staat. Er is dan max. plek voor 12 deelnemers. Zodra het warmer wordt verkassen we naar de deel of naar buiten onder de bomen en is er meer plek.

Praktisch:
Data en tijden:
zondagen: 19 febr. , 2 april
maandag 29 mei (2e pinksterdag)
Van 10:15 tot 16:00

kosten: 40,- per dag
Dit is inclusief lunch, koffie en thee en wat lekkers

Locatie: Jurdensdijk 2, de Heurne

Aanmelden kan per mail: blok.greet@gmail.com
of door te bellen: 06-22966043