Met massage de diepte in

Met massage de diepte in – energetische massage

Met mijn massages help ik je op een heel natuurlijke manier om diepgaand, via je lichaam, contact te maken met jezelf. Ik help je  voelen hoe het echt met je is, wat je raakt, wat gevoelig is en wat om aandacht vraagt. Het kan zijn dat je ontspant, maar dat hoeft niet. Dat wat je raakt kan namelijk ook gevoelig zijn, je kan ervan schrikken, je kan emotioneel worden, moe of juist energiek, er is van alles mogelijk. Ik help je ook om te voelen waar jouw natuurlijke ‘hulpbronnen’ zitten, je stevigheid, rust, plezier, balans, noem maar op. Er kunnen bij mij op de massagetafel (of daarna) prachtige inzichten ontstaan die  je helpen in je leven en in je ontwikkeling als mens. Als je je regelmatig laat masseren, ga je je lichaam steeds meer voelen en de taal van je lichaam beter verstaan. Daardoor leer je jezelf beter kennen en kan je jezelf beter in acht nemen .

Werkwijze:

We beginnen de behandeling met een ontspanningsoefening of een korte meditatie. We staan stil bij de aanleiding van je komst en welk deel van jouw lichaam om onderzoek vraagt en gemasseerd wil worden. Ik masseer je vooral in stilte. Het kan zijn dat ik af en toe een vraag stel of zeg wat me opvalt. Ook jij mag je uitspreken als je iets merkt of als je geraakt wordt, maar dat hoeft niet. Na afloop drinken we een kop thee en zien we wel of er nog iets gezegd moet worden.

Een massage kan nog een tijdje nawerken en juist in de tijd erna kunnen inzichten opborrelen. Plan, als het kan, extra tijd en rust in na je massage

Praktisch:
De behandeling duurt in totaal 75 min.
Kosten: 80,-
Bij een krappe beurs een ander tarief in overleg.

5 massages: 350,-
in een periode van een jaar

Na je massage krijg je van mij per mail een factuur.

 

Reacties van klanten:

“Een afspraak bij Greet betekent: even stilstaan bij wie ik ben en wat ik voel. Tijd nemen voor mezelf. Greet raakt me; letterlijk en figuurlijk. Ze zet me aan het denken en maakt me bewust van wie ik ben en waar ik sta. Na afloop van de massage kan ik weer even de hele wereld aan.”

“Greet heeft veel aandacht voor je welzijn en je lijf. Ze masseert rustig en heeft oog voor wat er gebeurt. Na en tijdens de massage geeft ze aan je terug wat haar opvalt of wat ze voelt. Dat doet ze op een prettige manier en ze heeft mij hiermee geholpen om meer in mijn lijf te komen.”

“Greet masseert  met deskundigheid en intuïtie, met liefde een aandacht. Haar uitgangspunt is dat je lichaam “je iets  te vertellen” heeft – als je klachten hebt, bijvoorbeeld, of pijn. Daar coacht en masseert ze haar klanten op. Dus een sessie met haar is meer dan gewone massage – ze staat stil bij je ontwikkeling als persoon. Haar handen zijn goud waard: ze masseert heerlijk. Ik kom thuis van een sessie heerlijk ontspannen en ook een stapje verder in mijn bewustzijn over waar en wie ik ben als persoon.”